Izrada web stranica

Izrada web stranica zahtjeva pozornost, odnosno takozvani prvi dojam web stranice jer prvi dojam web stranice jako je bitan. U današnje vrijeme kod izrada web stranica, više nije bitno imamo li web stranicu (podrazumjeva se da je imamo) nego kakva je i koliko je svrsishodna na net-u i kako ista funkcionira. Osnovni zadaci svake internet stranice trebali bi biti, privući nove klijente i graditi dobre odnose s postojećima te postići što bolje mjesto na internetskim tražilicama uz pomoć SEO optimatizacije. Osiguravanje infrastrukture potrebne za udomljavanje (hosting), usluge obrade podataka i povezane djelatnosti.
Vi zatražite, Vaše ideje, naši savjeti, kako zamislite, mi napravimo!!
Zašto Web stranica?
Kada se odlučite za web stranicu morate odrediti ciljeve i svrhu svoje buduće web stranice, što znači hoće li izrada web stranice služiti samo za predstavljanje tvrtke ili će biti namjenjena za prodaju vaših proizvoda ili usluga koje vaša tvrtka obavlja. Što se tiče predviđenog proračuna za izgradnju web stranice morate obratiti pozornost, da web stranica nije samo web stranica nego tu se preklapaju pojedine stvari kao; web dizajn, programiranje, web hosting i slično. U današnje vrijeme web stranice se izrađuju pomoću open source aplikacija kao što su WordPress ili Joomla ALI te iste aplikaciju su podložne neovlaštenim upadima ako se redovito ne nadograđuju i primjereno održavaju. U proračunu zato morate predvidjeti i redovito održavanje i zaštitu svoje stranice. Nije uvijek poželjno angažirati nekog tko će vam stranicu napraviti jeftinije, kada će te kasnije imati troškove za popravlanje zakrpa,nadogradnja,sigurnosti stranice. Ustalom malo istražite tržište, raspitajte se i onda krenite u izgradnju svoje web stranice.
Zašto SEO?
SEO (Search Engine Optimization) je čitav niz strategija kod izrada web stranica, kako bi se poboljšala posjećenost stranice na tražilicama kroz povećanje ranga na rezultatima pretraživanja za određenu ključnu riječ. Treba znati da puni rezultati optimizacije postaju vidljivi tek nakon nekoliko mjeseci. Razlog tomu je što web tražilice tako funkcioniraju.
Izrada web stranica
udomljavanje internetskih stranica
izrada jednostavne web stranice
izrada web stranica
izrada web stranice za apartmane
web responsive
web shop
održavanje web stranica
ažuriranje web stranice
ažuriranje web stranice pretplata
google analytics
SEO optimatizacija
postavljanje oglašivačke kampanje, vođenje i optimatizacija
logo, brošure, facebook, twitter i drugo